Caroline Halvardsson

Caroline Halvardsson

onsdag 21 september 2011

17:20

Hade satt väckarklockan på sju men vaknade halv så de va bara att gå upp, ta en kopp kaffe och vakna till ordentligt. Slöade på soffan till halv åtta sen fick de bli en dusch :) Sen väcka Nellie och klä på henne o fixa frukost innan vi åkte till Erica. Hann dricka en halv kopp kaffe innan vi skulle gå igen.
Hade tänkt att jag skulle köpa ett regnskydd till vagnen på Coop eftersom mitt ligger nerpackat nånstans men dom hade slutat sälja sånt så blev inget med de. Men i alla fall, Nellie va jätteduktig hos tandläkaren och visade alla sina tänder och hur duktig hon va på att borsta. Så hon fick en ny fin tandborste och tandkräm och självklart ett klistermärke :) Men de hon tyckte va roligast va tandläkarstolen som hon fick åka upp och ner i :)
Sen va de min tur att gå in, sprutor och borrar haha
Efter det så gick vi till stan för att köpa en mössa till Nellie, så blev en mössa från KappAhl och en jacka på Lindex :) hon blev så fin i de min fina tjej <3 Gick tillbaka hem till Erica och Nellie la sig och sov en stund i soffan. Erica lagade lite mat men Nellie ville inte ha. Hon är så hård i magen så hon vill inte äta än. Nu är vi i alla fall hemma igen och hon har ätit lite isglass, ska snart sätta henne i duschen innan det är läggdags. De va lite smått o gott från våran dag... Tjigeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar